Delen

/ HUIS BLOEMENDAAL OP HOMIFY

Het online magazine Homify.com heeft het Huis in Bloemendaal in twee publicaties opgenomen.

“In tegenstelling met de gangbare connotaties die de term rijtjeshuis heeft, treffen we hier een woning die uitblinkt in zijn historische charme en heldere hedendaagse woonsfeer. Het gaat hier om een woning die behoorlijk is gerenoveerd door XVW architectuur, waardoor deze weer helemaal up-to-date is. Zo is de achterzijde van de woning als het ware geopend en uitgebreid, waardoor er veel daglicht naar binnen kan stromen en er daarbij een sterke visuele connectie tussen binnen en buiten gelegd wordt. […]”

https://www.homify.nl/ideabooks/125162/sfeervolle-hollandse-jaren-dertig-woning

De tweede publicatie geeft voorbeelden hoe metselwerk in zijn veelzijdigheid op een verschillende manier kan worden ingezet.

“Het eerste wat deze foto oproept is: wauw! Een voortreffelijk design waarin de afwisseling van relief een prominente rol speelt. Een prachtig ontwerp voor een buitenmuur in de tuin of rondom het huis. Naast het feit dat deze muur op zichzelf gevarieerd en fantasierijk oogt, levert het contrast met de andere muren een geweldig plaatje op. Simpel doch doeltreffend, dit bakstenen ontwerp voor een muur is een streling voor het oog.[…]”

https://www.homify.nl/ideabooks/80850/designs-voor-bakstenen-muren